SERVICII
HUMAN TO HUMAN

Eleven este mereu alături de fiecare individ în drumul său către o viață mai fericită și împlinită, oferind servicii personalizate și sprijin pentru îmbunătățirea stării de bine și atingerea obiectivelor personale.


SERVICII EVALUARE

Evaluare clinică & profil psihologic

Un interviu condus de psihologul clinician, în care sunt utilizate baterii de teste acreditate prin care obținem detaliile necesare despre:

Profilul Psihologic: Evaluarea profilului psihologic este un proces complex prin care se analizează diferite aspecte ale personalității unei persoane, precum trăsături, abilități și comportamente. Acesta poate fi util în diverse contexte, cum ar fi în carieră sau în tratarea problemelor psihologice.

Logopedie: Nivelul de dezvoltare al limbajului.

Vocație: Evaluarea vocațională se recomandă începând cu vârsta de 12 ani și constă în parcurgerea unor teste standardizate prin care se remarcă abilitățile, competențele, valorile și credințele personale. Prin interpretarea rezultatelor, terapeutul poate ghida persoana evaluată spre a alege o meserie sau un domeniu către care are o înclinație nativă.

Evaluare de Human Design

Human Design este un sistem practic și empiric, prin care se creează oportunitatea de explorare a propriei conștiințe. Se analizează matricele genetice și mecanicile propriului design. 

SERVICII TERAPIE

Terapie Eleven signature

Mai mult decât o terapie convențională, Eleven Signature Therapy este un ritual, un pas către cea de-a unsprezecea dimensiune. Metodele de psihoterapie individuală se împletesc cu alte tehnici prin care se intervine pe trei planuri: conștient, subconștient și fizic, o abordare holistică prin care se accelerează procesul de vindecare.

O folosim în ședințele one-to-one, în terapia de cuplu și familie, în abordarea copiilor și adolescenților.

Mai mult, cu ajutorul acestui sistem, putem obține o îmbunătățire semnificativă în tratarea traumelor și problemelor psihosomatice, ceea ce duce la o viață mai echilibrată și mai împlinită.

Life Coaching

Coachingul este un serviciu de suport personalizat, care urmărește îmbunătățirea unor abilități precum leadership skills, echilibru emoțional sau claritate. Ajută la navigarea prin situații personale critice precum burnout, divorț sau decesul unei persoane apropiate și încurajează schimbarea comportamentelor inutile și crearea unor noi perspective asupra prezentului și viitorului.

În cadrul coachingului, se utilizează metode precum NLP (Programare Neuro-Lingvistică), care oferă un set de instrumente eficiente pentru identificarea și modelarea tiparelor de gândire, dezvoltarea abilităților de comunicare cu cei din jur și creșterea calității interacțiunilor și TLT (Timeline Therapy) care este o formă puternică de terapie ce abordează blocajele psihologice și emoționale cauzate de evenimente din trecut.

Human Design

Human Design este o metodă de dezvoltare personală care combină elemente ale astrologiei, stiintei Kabbalah, mecanicilor campului electro-magnetic și ale sistemului energetic al corpului. Scopul este de a ajuta oamenii să-și înțeleagă și să-și accepte propria natură, să-și găsească scopul și să-și maximizeze potențialul.

Se bazează pe ideea că fiecare persoană are un design unic, care îi dictează modul de funcționare și de interacțiune cu lumea din jur. Diagrama conține informații despre tipul de personalitate, strategia de viață, caracteristicile energetice și aspectele esențiale ale vieții, precum și despre cum putem folosi aceste informații pentru a lua decizii mai bune și pentru a ne îndeplini scopul în viață. Human Design a devenit popular în ultimii ani, datorită abordării sale practice și a beneficiilor pe care le poate aduce în dezvoltarea personală și în îmbunătățirea relațiilor interpersonale.

Consiliere clinică

Serviciile de consiliere clinică sunt o formă de terapie psihologică care oferă suport și asistență persoanelor care au probleme de sănătate mintală sau care se confruntă cu probleme personale și emoționale. Consilierii clinicieni lucrează cu clienții pentru a identifica și a aborda problemele care le afectează viața personală și profesională, cum ar fi anxietatea, depresia, stresul, tulburările alimentare, dependențele sau problemele de relaționare. Aceștia folosesc o gamă largă de tehnici și metode de terapie, precum terapia cognitiv-comportamentală, terapia de acceptare și angajament, terapia interpersonală sau terapia centrată pe persoană, adaptate la nevoile și preferințele fiecărui client. Scopul final al consilierii clinice este de a ajuta clienții să-și dezvolte abilități și resurse interne pentru a face față mai eficient situațiilor stresante și pentru a-și îmbunătăți calitatea vieții.

Terapia VR/AR

Terapia realizată cu ajutorul tehnologiei de realitate virtuală și augmentată este o metodă modernă și eficientă pentru tratarea fobiilor. Această terapie folosește tehnologie de ultimă generație pentru a simula medii și situații care declanșează frica sau anxietatea pacientului. Aceasta permite persoanei să se confrunte cu temerile sale într-un mod sigur și controlat, ceea ce ajută la dezvoltarea unei abilități de a face față cu succes situațiilor de stres în viața reală. De asemenea, tehnologia de realitate virtuală și augmentată poate fi utilizată pentru a crea stări de relaxare profundă și pentru a efectua exerciții de mind management, care ajută la gestionarea emoțiilor și a stresului. Această terapie are o rată mare de succes și poate oferi beneficii semnificative pentru sănătatea mentală a pacienților.

SERVICII
HUMAN TO BUSINESS

Eleven oferă servicii personalizate companiilor, adaptate nevoilor acestora, pentru a îmbunătăți bunăstarea și productivitatea angajaților și, implicit, a companiei în sine.

Evaluare Human Design

Evaluarea de Human Design aduce un beneficiu important companiei, prin identificarea abilităților și calităților unice ale fiecărui angajat. Astfel, poate fi creată o echipă cu o dinamică mai bună, unde fiecare își poate valorifica potențialul în mod eficient. Aceasta duce la o creștere a productivității, îmbunătățirea comunicării interpersonale, reducerea tensiunilor și conflictele în echipă, și în final, la un mediu de lucru mai armonios și cu o satisfacție mai mare pentru angajați.

Analiză organizațională completă

Procesul de analiză organizațională implică o examinare detaliată a structurii, performanței și culturii unei organizații. Aceasta implică evaluarea activităților și proceselor organizaționale pentru a identifica punctele forte și punctele slabe ale organizației. Procesul de analiză poate include colectarea și analizarea datelor, interviuri cu angajații și observații directe ale comportamentului organizațional. În urma analizei, se pot face recomandări pentru îmbunătățirea performanței și a eficienței organizației, precum și pentru consolidarea culturii organizaționale și îmbunătățirea satisfacției angajaților. Prin analiza organizațională, companiile pot identifica oportunitățile de creștere, îmbunătăți relația cu angajații și clienții și, în cele din urmă, să obțină o creștere a profitului.

Proiecte tailor made

Eleven oferă proiecte tailor-made pentru companii care doresc să facă schimbări semnificative în cultura și mindset-ul lor. Aceste proiecte implică analiza și înțelegerea nevoilor și obiectivelor specifice ale companiei, precum și dezvoltarea și implementarea unui plan personalizat pentru a spori productivitatea și bunăstarea angajaților. Prin astfel de proiecte, companiile pot obține o reducere semnificativă a absenteismului și a fluctuației de personal, îmbunătățirea performanței și a culturii organizaționale, precum și o creștere a satisfacției angajaților. Aceste schimbări pozitive pot contribui la creșterea veniturilor companiei pe termen lung, prin creșterea loialității și a productivității angajaților.