Unșpe

Cu seria de evenimente Unșpe, Eleven creează un spațiu unde sâ îți poți atinge potențialul maxim “într-o gașcă” care adună laolaltă oameni deschiși să își îmbunătățească viața privată & viața de business.

Eveniment
Lună Plină

Un eveniment din afara acestei lumi în care poți învăța cum să-ți cucerești propria bucată de Univers. Vorbim despre predispozițiile pe care astrologia le creează în diferite momente și despre cum să le manageriem din perspectiva fizicii cuantice.

Unșpe
Meetups

Seria de evenimente Unșpe de tip „interactive workshops”, te ajută să-ți dezvolți noi abilități și să-ți crești nivelul de cunoștințe în toate domeniile pe care le abordam. Subiectele sunt diverse și variate. Le alegem în funcție de cerințele „tailor made” ale comunității și de tematici care preocupă întreg mediul social.

Eleven
Retreats

Petrece un weekend de vis într-o locație premium, înconjurat de oameni minunați care îți împărtășesc valorile și pasiunile. In Retreaturile Eleven, avem o echipă de facilitatori experimentați care te vor ghida prin sesiuni de meditație, vindecare avansată, wellness mental și spiritual.

Contact